Τοπικά Νέα

Λαμία: Φαντάρος πήδηξε στο κενό από όροφο του ΚΕΥΠ!

Τραυματισμένος στα πόδια μεταφέρθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης (08.05) στο Νοσοκομείο Λαμίας, ένας νεοσύλλεκτος που είχε παρουσιαστεί στο ΚΕΥΠ Λαμίας μόλις στις αρχές της εβδομάδας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να πήδηξε από τον πρώτο όροφο κτιρίου του ΚΕΥΠ, όμως προσγειώθηκε με τα πόδια γλυτώνοντας από σοβαρότερο τραυματισμό.

Επισήμως η αίτια που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό ο νεαρός στρατιώτης, παραμένει άγνωστη, οι πρώτες μαρτυρίες όμως κάνουν λόγο ότι πριν τη «βουτιά» μιλούσε στο τηλέφωνο με δικό του πρόσωπο και αμέσως μετά ανέβηκε στο περβάζι και πήδησε. Η κατάστασή του ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία.

πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα