Ελλάδα

Επιβράβευση της πορείας της ΕΥΔΑΠ προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Τρία βραβεία απέσπασε η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της ΕΥΔΑΠ στην τελετή απονομής των Impact Business IT Excellence Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2019.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της Εταιρείας απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Continuous Business Improvement» για το έργο Διοικητικού Εκσυγχρονισμού, αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Ενοποίηση Συστημάτων» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Big Data» για το έργο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δεδομένων.

Η ΕΥΔΑΠ επενδύει διαρκώς στην αναπτυξιακή στρατηγική και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της, θέτοντας ως προτεραιότητα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Μπενίσης και ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Στη δήλωσή του ο κ. Μπενίσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ΕΥΔΑΠ έθεσε ως στόχο να διαψεύσει το στερεότυπο της αναποτελεσματικής δημόσιας εταιρείας και το κατάφερε. Η ΕΥΔΑΠ είναι η δική σας Εταιρεία και θέλουμε να βλέπετε στην πράξη ότι λειτουργούμε όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες».

eydap

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκδοση πλαστικής Κάρτας Αναπηρίας: Δωρεάν μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την επικύρωσή της
Με την κάρτα οι δικαιούχοι μπορούν να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού και να τους παρέχεται κάθε απαιτούμενη διευκόλυνση
Single wheelchair parked in hospital hallway
Συνελήφθη 34χρονη για κλοπές από καταστήματα, προτιμούσε ακριβά τάμπλετ, ρούχα και παπούτσια – Βίντεο με τη δράση της
Δεν δίσταζε μάλιστα να χτυπήσει δύο φορές το ίδιο κατάστημα, ενώ προκειμένου για να έχει μεγαλύτερη λεία πραγματοποιούσε πολλές κλοπές μέσα στην ίδια ημέρα
Η 34χρονη τη στιγμή που κλέβει τάμπλετ