Κόσμος

Εικόνες πανικού στο Ντάλας! Γερανός έπεσε πάνω σε πολυκατοικία, 1 νεκρός – video

Τρόμος και πανικός στο Ντάλας. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν γερανός κατέρρευσε πάνω σε πολυκατοικία. Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλούν σοκ.

Το δυστύχημα πιθανόν να οφείλεται στους ισχυρούς ανέμους, όπως μετέδωσε το CNN, καθώς η πόλη πλήττεται από ισχυρή θύελλα.

Ο γερανός προκάλεσε ζημιές σε πέντε ορόφους του κτιρίου αλλά και σε ένα πάρκινγκ που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο της πολυκατοικίας.

Πολίτες κατέγραψαν τη στιγμή που ο γερανός πέφτει στην πολυκατοικία και τα video κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο γερανός έπεσε πάνω στην πολυκατοικία διαπερνώντας ορόφους «όπως ένα καυτό μαχαίρι κόβει το βούτυρο».

Αν και η αιτία του δυστυχήματος επισήμως δεν έχει προσδιοριστεί, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής του Ντάλας Τζέισον Έβανς είπε πως υπάρχει «ισχυρή πιθανότητα πως ναι, ο άνεμος έπαιξε ρόλο» στην κατάρρευση του γερανού που ήταν τοποθετημένος σε κοντινό εργοτάξιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τζέφρι Επστάιν: Δικαστής μπλοκάρει αίτημα να δημοσιοποιηθούν καταθέσεις για την συνεργό του, Γκιλέιν Μάξγουελ
Η Γκιλέιν Μάξγουελ που κρίθηκε ένοχη για στρατολόγηση γυναικών ώστε να κακοποιηθούν σεξουαλικά από τον Έπσταιν, μεταφέρθηκε σε φυλακή με πολύ χαλαρότερους όρους κράτησης
Γκισλέιν Μάξγουελ
Ιράκ: Μπλακάουτ εν μέσω ακραίου καύσωνα
Μαζική διακοπή ρεύματος βύθισε το Ιράκ στο σκοτάδι, καθώς η χώρα βιώνει θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 50°C, προκαλώντας ρεκόρ κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
Ηλεκτρικοί υποσταθμοί
Η νέα τεχνητή νοημοσύνη του Truth Social διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Τραμπ – «Προτιμά» τον Μπαράκ Ομπάμα
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης του κοινωνικού δικτύου του Ντόναλντ Τραμπ, Truth Social, αμφισβητεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ