Τοπικά Νέα

Ξάνθη: Στρίμωξε σε αυτοκίνητο 19 άτομα – Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Λαβράκι σε μπλόκο της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό. Το επίμαχο όχημα κατασχέθηκε...

Στη σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού, φερόμενου ως διακινητή παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν, χθες βράδυ, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Ο φερόμενος ως διακινητής, εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δεκαεννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Το όχημα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα