Ελλάδα

Φωτιά στις Αχαρνές: Άνοιξε η Λεωφόρος Πάρνηθας

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στις Αχαρνές σύμφωνα με την πυροσβεστική στη συμβολή των οδών Αριστοκλέους & Λεωφ. Καραμανλή.

Η φωτιά στις Αχαρνές καίει ξυλεία καθώς πέρασε από ένα ξυλουργικό εργοστάσιο ενώ δόθηκε μάχη για να μην πιάσει φωτιά ο υποσταθμός της ΔΕΗ που λειτουργεί στην περιοχή.

fwtia axarnes fwtia axarnes fwtia axarnes fwtia axarnes fwtia axarnes

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε ένα οικοπεδικό χώρο με ξερά χόρτα και επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων. Αυτή την ώρα η κατάσταση στην περιοχή είναι υπό έλεγχο ενώ άνοιξε και η Λεωφόρος Πάρνηθας στο ύψος του Μενιδίου που είχε κλείσει λόγω της φωτιάς.

Πηγή φωτό: acharnaika-nea

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 7
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης