Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το promo για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” – video

Παναθηναϊκός: Το promo για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” – video
ΦΩΤΟ intime

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το “τζάμπολ” του 2ου “Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος”, το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, εις μνήμην του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του “τριφυλλιού”.

Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα βρεθούν στην Αθήνα το προσεχές Σαββατοκύριακο, για να συμμετάσχουν -μαζί με το “τριφύλλι”- στο 2ο “Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο διήμερο με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ δίπλα σε εκείνο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Επίσης, στο πλαίσιο του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στην “Ομάδα του Λαού” και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το τουρνουά του ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε ένα promo video.

Ο Τζίμερ Φριντέτ ανέφερε στην κάμερα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τουρνουά. Θα πάρουν μέρος τέσσερις πολύ καλές ομάδες, οπότε θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός και θα δείτε ωραίο μπάσκετ. Θα τεστάρουμε την ετοιμότητά μας στον πρώτο μήνα της σεζόν. Μπαίνοντας στην αγωνιστική περίοδο, είναι καλό να έχεις κάνει κάποια σκληρά παιχνίδια. Θα είναι συναρπαστικά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Γνωρίζουμε τη σημασία του τουρνουά κι ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, γιατί έχουμε ανάγκη την ενέργεια και τη στήριξή τους για να κερδίσουμε μερικά παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με το δεξί τη σεζόν».

Απ’ τη μεριά του, ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Αργύρης Πεδουλάκης, πρόσθεσε: «Είναι δεύτερος χρόνος που ο κύριος Παύλος δεν είναι κοντά μας. Είναι ουσιαστικά ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Θα είμαστε εκεί να τον τιμήσουμε και το συναίσθημα θα είναι έντονο. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι όλοι εκεί, για να τιμήσουμε τον κύριο Παύλο, αλλά θα είναι και τα παιχνίδια πολύ δυνατά, που θα μας βοηθήσει στο να βελτιωθούμε».

https://twitter.com/paobcgr/status/1173954327955656705

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις