Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Διατροφή, ύπνος και… νερό! Έτσι “έχτισε” κορμί

Κριστιάνο Ρονάλντο: Διατροφή, ύπνος και… νερό! Έτσι “έχτισε” κορμί
instagram.com/cristiano

Βγάζει την μπλούζα και ξέρει πως θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Ακόμα και στα 34 του χρόνια, μπορεί να ξεπερνά με σχετική ευκολία τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μια εκπληκτική σωματοδομή και αυτά είναι τα… μυστικά της, πέρα από την εντατική γυμναστική.

Δεν είναι μόνο το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί εδώ και τόσα χρόνια (κάνει μέχρι και pilates) και έχει βοηθήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να “χτίσει” ένα απίστευτο σώμα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους λειτουργεί με “σπαρτιάτικη πειθαρχία”, είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με τη διατροφή του –έστω κι αν καμιά φορά μπορεί να φάει ένα κομμάτι πίτσα με τον γιο του– ενώ ακολουθεί και συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπαυσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνει έξι γεύματα την ημέρα για να κρατήσει το μεταβολισμό του πάντα σε λειτουργία.

Η διατροφή του βασίζεται σε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες, κυρίως κοτόπουλο και ζυμαρικά. Και στις δύο περιπτώσεις, μαγειρεμένα χωρίς λάδι και χωρίς αλάτι.

Το μόνο ποτό που πίνει ο Πορτογάλος είναι το νερό, αν και επιτρέπεται για πρωινό, φυσικός χυμός φρούτων, συνήθως ανανάς ή πορτοκάλι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις