Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Τσεκάρει” τον Βούρο η “Ένωση”!

ΑΕΚ: “Τσεκάρει” τον Βούρο η “Ένωση”!
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει έντονο ενδιαφέρον για τον Πραξιτέλη Βούρο τον οποίο θα στείλει άνθρωπο να τον παρακολουθήσει σε ματς του ΑΠΟΕΛ, για να σχηματιστεί μία πιο ολοκληρωμένη άποψη από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς.

Την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου φαίνεται πως εξετάζουν στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς θέλει να αποκτήσει πλήρη άποψη για τις δυνατότητες του 24χρονου αμυντικού και για αυτό το λόγο θα πάει άνθρωπος της ομάδας να παρακολουθήσει από κοντά τον, πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και νυν του ΑΠΟΕΛ.

Πιθανώς μάλιστα αυτό να έγινε και στο ματς του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάγκ για το Europa League την Πέμπτη (7/11), όπου ο Βούρος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του ματς. Αν δεν συνέβη χθες, πάντως, σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια της κυπριακής ομάδας θα υπάρχει άνθρωπος της ΑΕΚ στο γήπεδο για να τον δει από κοντά.

Ο Βούρος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει κάποια προφορική συμφωνία πως αν έρθει πρόταση από ομάδα που ενδιαφέρει τον ποδοσφαιριστή, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις