Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Καλαμάτα – Ολυμπιακός: Νίκη… πρόκριση με “σβηστές” μηχανές! Επιστροφή Λάζαρου στα γκολ [video]

Καλαμάτα – Ολυμπιακός: Νίκη… πρόκριση με “σβηστές” μηχανές! Επιστροφή Λάζαρου στα γκολ [video]
ΦΩΤΟ intime

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του στην Καλαμάτα, ο Ολυμπιακός επικράτησε της τοπικής ομάδας με 0-2 και ουσιαστικά πήρε από το πρώτο ματς την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του, δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο παρά μόνο κατά διαστήματα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-2 στην Καλαμάτα στο πρώτο ματς με την τοπική ομάδα για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας κλείνοντας από τώρα θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το γκολ του Ρατζέλοβιτς, μόλις στο 6ο λεπτό με φοβερό γυριστό σουτ, έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό παπαίρνοντας το οποίο άγχος μπορεί να είχαν οι “ερυθρόλευκοι”. Η Καλαμάτα, την οποία χωρίζουν δύο κατηγορίες από τον σημερινό της αντίπαλο, πάλεψε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Ράκιτς ήταν πολύ άστοχος, ιδίως στο 37′ όταν ο Αλέν ήταν εξουδετερωμένος αλλά ο Σέρβος δεν έβαλε σωστά το σώμα του στη φάση. \

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53′, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε με κοντινή προβολή επιστρέφοντας στα γκολ μετά από σχεδόν ένα χρόνο και διαμορφώνοντας το τελικό 0-2, αφού στη συνέχεια ούτε ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιοπυργησε αλλά ούτε και η Καλαμάτα μπόρεσε να απειλήσει. Η ρεβάνς, που είναι προγραμματισμένη στις 15/1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετατράπηκε έτσι σε τυπική διαδικασία με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται ήδη με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις