Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλάθης: “Ήταν μία… άσχημη αλλά σημαντική νίκη!”

Καλάθης: “Ήταν μία… άσχημη αλλά σημαντική νίκη!”
ΦΩΤΟ Intime

“Άσχημη” χαρακτήρισε ο Νικ Καλάθης τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας για την 20η αγωνιστική της Euroleague, αλλά τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι “πράσινοι” πρέπει να προστατέψουν την έδρα τους αν θέλουν να έχουν τύχη στη διοργάνωση.

Τέλος καλό, όλα καλά θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν το συμπέρασμα από τις δηλώσεις του Νικ Καλάθη, που χαρακτήρισε “‘άσχημη” αλλά σημαντική τη νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ζαλκγίρις, για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο γκαρντ του “τριφυλλιού” τόνισε πως κλειδί της νίκης ήταν η “σκληράδα” που επέδειξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος, ενώ υπογράμμισε πως είναι σημαντικό να παίρνονται οι εντός έδρας νίκες, αν θέλουν “πράσινοι” να πετύχουν στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο Νικ Καλάθης δήλωσε:

“Το κλειδί ήταν η σκληράδα που δείξαμε στο δεύτερο μέρος. Το θέλαμε περισσότερο και παίξαμε καλή άμυνα στο τέλος. Ήταν μια άσχημη νίκη, αλλά κάθε νίκη είναι σημαντική στην Euroleague. Κάθε νίκη μας κάνει χαρούμενους. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και είναι σημαντικό να προστατέψουμε την έδρα μας στη Euroleague”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις