Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Περιστέρι – Μόρναρ Μπαρ: Νίκησαν με… ζόρι Περιστεριώτες! “Τελικός” με Μπάμπεργκ (video)

Περιστέρι – Μόρναρ Μπαρ: Νίκησαν με… ζόρι Περιστεριώτες! “Τελικός” με Μπάμπεργκ (video)
ΦΩΤΟ Intime

Το Περιστέρι έκανε τα εύκολα… δύσκολα αλλά στο τέλος πήρε την εντός έδρας νίκη με 72-67 επί της Μόρναρ Μπαρ για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα με τη Μπάμπεργκ την ερχόμενη εβδομάδα στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Με την… καταστροφή “φλέρταρε” το Περιστέρι, αν και προηγήθηκε με 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά πανηγύρισε την νίκη επί της Μόρναρ Μπαρ με 72-67 για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League και πάει σε εντός έδρας “τελικό” με την Μπάμπεργκ για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με τους Κάζινς και Μορέιρα πρωταγωνιστές οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 21-9 στο πρώτο δεκάλεπτο, έφτασαν ακόμα και στο +17 (38-21) και έκλεισαν το ημίχρονο με 41-29. Στο δεύτερο μέρος όμως η Μόρναρ Μπαρ έκανε μεγάλη αντεπίθεση και προσπέρασε κιόλας με 46-45. Ο Βασιλόπουλος το πήρε πάνω του, έβαλε δυο τρίποντα και το δεκάλεπτο έληξε με το Περιστέρι να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα και να είναι στο 56-48. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν τα παράτησε όμως και τρία λεπτά πριν τη λήξη πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με 64-65.

Το καλάθι και φάουλ φάουλ του Μορέιρα στα 43” πριν την λήξη και η καλή άμυνα που ακολούθησε χάρισαν τελικά τη νίκη στους Περιστεριώτες που ανέβασαν το ρεκόρ τους σε 7-5 και πλέον θέλουν νίκη επί της Μπάμπεργκ με 4 πόντους διαφορά την επόμενη εβδομάδα ώστε να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις