Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Το όνειρο που έγινε… εφιάλτης! Η απίστευτη ιστορία της πιο διάσημης οπαδού του (vids, pics)

Κόμπι Μπράιαντ: Το όνειρο που έγινε… εφιάλτης! Η απίστευτη ιστορία της πιο διάσημης οπαδού του (vids, pics)
ΦΩΤΟ youtube

Η απίστευτη ιστορία της Arike Ogunbowale που γνώρισε το είδωλό της, Κόμπε Μπράιαντ, με τον πιο απίθανο τρόπο και αναγκάστηκε να τον… αποχαιρετήσει λίγο καιρό αργότερα, συγκλονίζει τον κόσμο.

Η Arike Ogunbowale έγινε διάσημη μέσα σε λίγες ημέρες, όταν χάρισε το πρωτάθλημα στο πανεπιστήμιο του Νότρε Νταμ με δύο νικητήρια καλάθια με buzzer beater, γεγονός που της επέτρεψε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Κι αυτό γιατί πρώτα “συνομίλησε” μέσω twitter και στη συνέχεια γνώρισε από κοντά το απόλυτο είδωλό της, τον Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος και της έκανε έκπληξη στη γνωστή εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις, όπου είχε βρεθεί καλεσμένη.

“Η ζωή μου ολοκληρώθηκε”, είχε γράψει η νεαρή αθλήτρια όταν είδε το “Black Mamba” να σχολιάζει τα καλάθια της στα social media, αλλά το σοκ της ήταν ακόμη μεγαλύτερο όταν τον συνάντησε στην εκπομπή.

Η “τρέλα” της για τον θρύλο των Λέικερς ήταν μάλιστα τέτοια, που είχε ονομάσει Κόμπε το σκυλάκι της, με τον Μπράιαντ να της δίνει μία υπογεγραμμένη φανέλα τόσο για την ίδια, όσο και για το πανέμορφο τετράποδο.

“Αποχαιρέτησε” το είδωλό της

Ο θάνατος του θρύλου του NBA όμως, μετέτρεψε το όνειρό της σε… εφιάλτη, με την Arike να κάνει συνεχώς σχετικές αναρτήσεις. “Δεν υπάρχουν λέξεις” έγραψε αρχικά και συνέχισε: “Την πρώτη φορά που τον γνώρισα κόπηκε η αναπνοή μου! Η καρδιά μου πονάει”.

Ακολούθησαν φωτογραφίες με μηνύματα που της είχε στείλει ο Μπράιαντ, αλλά και με το σκυλάκι της να φορά τη φανέλα που της χάρισε, όπως και ατάκες του Κόμπε για το πως πρέπει να αντιμετωπίζει κανείς τη ζωή και την καριέρα του.

 

https://www.instagram.com/p/B7zBDFEjPbh/

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις