Κόσμος

Κορονοϊός: Τέλος οι συναθροίσεις άνω των 5.000 ατόμων σε κλειστούς χώρους στη Γαλλία

Μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού παίρνει η Γαλλία. Ματαιώθηκε και η διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου του Παρισιού.

Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των 5.000 ανθρώπων σε κλειστούς χώρους λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν.

Ο υπουργός έκανε λόγο για «προσωρινή απαγόρευση» που θα ισχύσει σε όλη τη Γαλλία.

Σήμερα αναφέρθηκαν επίσης άλλα 16 κρούσματα του Covid-19 στη χώρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των προσβληθέντων στους 73.

Για προληπτικούς λόγους ακυρώθηκε και η τελευταία ημέρα της Γεωργικής Έκθεσης που επρόκειτο να ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή ενώ ματαιώθηκε και η διεξαγωγή, επίσης αύριο, του ημιμαραθωνίου του Παρισιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό