Ποδόσφαιρο

Ο Ντάιερ έκανε “ντου” στην εξέδρα μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ! video

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Απίστευτο σκηνικό μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη Νόριτς στο Κύπελλο Αγγλίας. Ο Έρικ Ντάιερ έκανε “ντου” στην εξέδρα, θέλοντας να τα βάλει με φίλαθλο των “σπερς”.

Η Τότεναμ υπέστη αποκλεισμό – σοκ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι από την Νόριτς (1-1 το σκορ στην κανονική διάρκεια και 3-2 στις εκτελέσεις από τη βούλα).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο μέσος της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ, προσπάθησε να… μιμηθεί τον Ερίκ Καντονά, όταν εκνευρίστηκε με φίλο της ομάδας.

Ο Άγγλος διεθνής ανέβηκε στην εξέδρα, πηδώντας με ταχύτητα πάνω από τα καθίσματα προκειμένου να φτάσει στον φίλαθλο, πριν τον συγκρατήσουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας. Πιστεύεται ότι ο αδελφός του ήταν στο μέρος της εξέδρας όπου συνέβη το περιστατικό.

«Νομίζω ότι ο Ερικ έκανε κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε οι επαγγελματίες, αλλά ίσως όλοι μας θα το κάναμε», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα