Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τι δείχνει το βίντεο από το πιστολίδι στο Αρκαλοχώρι

Ηράκλειο: Τι δείχνει το βίντεο από το πιστολίδι στο Αρκαλοχώρι
Intime Αρχείο

Καρέ – καρέ τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (07.05.2020) έξω το Ηράκλειο στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ιδιωτικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti από το Ηράκλειο το βίντεο δείχνει μία παρέα τριών ατόμων να βρίσκεται στην απέναντι πλευρά, έξω από την επιχείρηση με ελαστικά.

Την ίδια ώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων σταματάει ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες. Στο βίντεο φαίνονται οι δύο που κατέβηκαν από το Ι.Χ., να παίρνουν τις κατσούνες (σ.σ. κρητικές μαγκούρες) και να κατευθύνονται απειλητικά στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Αφού υπήρξε διαπληκτισμός, οι δύο άνδρες ξεκίνησαν για να επιστρέψουν στο αυτοκίνητό τους. Τότε και όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα από τα τρία άτομα που ήταν έξω από την επιχείρηση με τα ελαστικά, βγάζει μία καραμπίνα από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε εναντίον του άλλου αυτοκινήτου, ένα αγροτικό, κατά πληροφορίες, τρεις φορές.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Τόσο οι δύο επιβαίνοντες στο Ι.Χ. όσο και οι άλλοι τρεις έξω από το κατάστημα, έσπευσαν να εξαφανιστούν με την ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητά.

πηγή: ekriti.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις