Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλό Ιούλιο θα δικαστεί ο 52χρονος που εξαιτίας του προκλήθηκαν επεισόδια στην Κυψέλη

Καλό Ιούλιο θα δικαστεί ο 52χρονος που εξαιτίας του προκλήθηκαν επεισόδια στην Κυψέλη

Η κατηγορία της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές απαγγέλθηκε σε βάρος του 52χρονου ο οποίος φέρεται με ένα…”fake” τηλεφώνημα στις αρχές, να έγινε η αιτία για τα επεισόδια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. 

Ο 52χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος στην περιοχή που έγιναν τα επεισόδια, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. 

Εκεί, παραπονέθηκε έντονα για το γεγονός ότι κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο καθώς είπε ότι “αποτελεί εργαλείο της δουλειάς του”. Βέβαια, η έδρα του απάντησε πως είναι πειστήριο της δικογραφίας και δεν μπορεί να του επιστραφεί.  

Click4More Επεισόδια στην Κυψέλη: Συνελήφθη ο 52χρονος για το παραπλανητικό τηλεφώνημα στην αστυνομία

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να δικαστεί όταν λήξουν τα μέτρα για τον κορονοϊό και για τα ποινικά δικαστήρια.  Αυτό πιθανότατα σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης θα γίνει από την 1η Ιουλίου και μετά. 

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση του 52χρονου από τον αριθμό του τηλεφώνου του και τον συνέλαβε χθες. 

Ο κατηγορούμενος το βράδυ της Παρασκευής τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση και ισχυρίστηκε ότι ληστές του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν στο πόδι. “Ελάτε να με σώσετε”, είπε.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που πλησίασαν στο σημείο, τηλεφώνησαν ξανά στον καταγγέλλοντα. “Είμαι στην πλατεία, κινδυνεύω”, επέμεινε εκείνος.

Τελικά με το που οι αστυνομικοί πήγαν στην πλατεία, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τους πετούν πέτρες και ξύλα, με τελικό αποτέλεσμα τα σοβαρά επεισόδια και τη ρίψη χημικών.

Στα επόμενα τηλεφωνήματα της αστυνομίας, ο καταγγέλλων είχε απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις