Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η σπείρα… που ρήμαζε τα σούπερ μάρκετ εν μέσω κορονοϊού – Αποκλειστικό βίντεο

σπείρα

Αποκαλύψεις για την σπείρα των Αλβανών που είχε ρημάξει τα Σούπερ Μάρκετ της Αττικής στις κλοπές και μάλιστα εν μέσω της καραντίνας λόγο της πανδημίας του covid-19.

Σήμερα το Newsit.gr παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με το ζευγάρι από την Αλβανία, την ώρα που κλέβουν προϊόντα από Σούπερ Μάρκετ της Αττικής.

Το αποκαλυπτικό βίντεο για το πώς λειτουργούσε η σπείρα

Όπως διαφαίνεται στο βίντεο, ο άντρας κρατά μπροστά στην γυναίκα ένα αντικείμενο προκειμένου να την καλύπτει, την ώρα που η ίδια βάζει προϊόντα στην τσάντα της από ένα ράφι.

Στην συνέχεια αποχωρούν από το Σούπερ Μάρκετ, έχοντας βέβαια πληρώσει ένα ευτελές πόσο για προϊόντα που αγόρασαν, προκειμένου να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο κατάστημα.

Δείτε το

Η σύλληψή τους έγινε έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ν. Ιωνίας, οι οποίοι για ημέρες προσπαθούσαν να τεθούν στα ίχνη των “ελαφροχέρηδων”.

Τελικά κατάφεραν να τους συλλάβουν και μάλιστα επ’ αυτοφώρω σε Σούπερ Μάρκετ της Αττικής, την ώρα μάλιστα που έκλεβαν αλκοολούχα ποτά.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τ.Α Ν. Ιωνίας, διαπιστώθηκε πως μέσα σ’ ένα χρόνο σχεδόν το ζευγάρι των “ελαφροχέρηδων” είχε πραγματοποιήσει 116 κλοπές σε Σούπερ Μάρκετ, αποκομίζοντας ημερήσιο κέρδος 700 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ν. Ιωνίας προχώρησαν την έρευνα τους και στους κλεπταποδόχους, συλλαμβάνοντας δυο άνδρες, πατέρα και γιο οι οποίοι διατηρούσαν αποθήκη και αγόραζαν τα κλεμμένα προϊόντα… κοψοχρονιά και τα οποία στην συνέχεια μεταπωλούσαν σε κανονικές τιμές σε Μίνι Μάρκετ και καταστήματα ψιλικών στην Αθήνα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις