Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Από το μεροκάματο στην εντατική 21χρονος εργάτης

Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο για έναν νεαρό εργάτη. Ο άτυχος 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από το Ηράκλειο Κρήτης, ο νεαρός εργάτης νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, με τους θεράποντες ιατρούς να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από ύψος τριών μέτρων στην οικοδομή που εργαζόταν, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο νεαρός υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση και πλέον βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

πηγή: ekriti.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα