Ελλάδα

Ανοίγει ξανά από τις Σεπτεμβρίου το Πλανητάριο

Ανοίγει ξανά τους χώρους του, στις 4 Σεπτεμβρίου, για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους με νέες παραστάσεις στο Ψηφιακό Πλανητάριο, νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια, τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω κορονοϊού όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Ευγενίδου. 

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, επαναφέρει φέτος τα εργαστήρια πειραμάτων και πολλές online δράσεις για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία των φυσικών επιστημών από το σπίτι τους.

Στον χώρο του UTech Lab τα παιδιά θα συνεχίσουν να μαθαίνουν δημιουργώντας, σε ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης, στοχευμένο στην σύγχρονη τεχνολογία.

Τέλος, η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου θα λειτουργήσει ξανά και οι επισκέπτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τις ψηφιακές και έντυπες συλλογές της Βιβλιοθήκης, αλλά και να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει δημιουργήσει.

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής. Στο χώρο του Πλανηταρίου και σε όλες τις δράσεις (εργαστήρια, προγράμματα και πειράματα) θα τηρούνται όλες οι απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια του κοινού διατηρώντας πάντα μία κενή θέση ανάμεσα στους θεατές, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα θα είναι τέσσερα άτομα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σημάδια που άφησαν στον 24χρονο τα βασανιστήρια της συμμορίας του Ivan Greko
Οι τέσσερις συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο γνωστός τράπερ που εντοπίστηκε σε κομμωτήριο στην Ανάβυσσο, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 11 αδικήματα
Τα σημάδια από τα βασανιστήρια στον 24χρονο από την συμμορία του Ivan Greko
7