Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρήνος για τον 27χρονο εθελοντή πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον

Θρήνος για τον 27χρονο εθελοντή πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 27χρονος εθελοντής πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο Αγρίνιο, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και εκπροσωπώντας σύσσωμη την Πυροσβεστική οικογένεια εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη για την απρόσμενη απώλεια του αξιόλογου και αγαπητού Εθελοντή Πυροσβέστη Πλεξίδα Παναγιώτη. Είναι υποχρέωσή μας να τον θυμόμαστε ως παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς και να τιμούμε την μνήμη του για όσα με συνέπεια και αυτοθυσία προσέφερε στην Υπηρεσία κατά την διάρκεια της θητείας του. Στην οικογένειά του και στους οικείους του θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

“Η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, συντετριμμένη, εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του συναδέλφου Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Πλεξίδα Παναγιώτη, 27 ετών, εν ώρα υπηρεσίας κατά την διάρκεια κατάσβεσης αγροτικής πυρκαγιάς στην περιοχή Χαραυγή Αγρινίου χθες τα μεσάνυχτα.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως εθελοντής πυροσβέστης στις 11/8/2011, υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και πριν λίγους μήνες είχε μετακινηθεί στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Παραβόλας Αγρινίου.

Εργαζόταν ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους και στους συναδέλφους του. Καλό σου ταξίδι και καλό παράδεισο Παναγιώτη”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις