Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Δώρο προπληρωμένη κάρτα σε όσους αριστεύσουν στο σχολείο από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας!

Δώρο προπληρωμένη κάρτα σε όσους αριστεύσουν στο σχολείο από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας!
ΦΩΤΟ LAMIANOW

Μια ευχάριστη έκπληξη, περίμενε τους μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν από το στόμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, ότι η αριστεία στο σχολείο τους θα επιβραβεύεται και χειροπιαστά, με χρηματικό ποσό που ο καθένας από τους αριστούχους θα μπορεί να διαθέσει, όπως θέλει!

“Σκέφτηκα να σας κάνω ένα δώρο. Δώρο προσωπικό που δεν σχετίζεται με τον προϋπολογισμό της μητρόπολης γιατί δεν θέλω και δεν μπορώ να επιβαρύνω περισσότερο τους  Ιερούς Ναούς τις Μονές μας, που λόγω της πανδημίας, έχουν υποστεί οικονομική  κρίση.

Απευθύνθηκα σε κάποιον δικό μου άνθρωπο που με εμπιστεύεται και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και εξασφάλισα το ποσό. Κάθε 4μηνο λοιπόν, που παίρνετε τους βαθμούς σας, οι τρεις καλύτεροι μαθητές της κάθε τάξης θα έχετε χρηματικό έπαθλο ενώ στο τέλος της σχολικής χρονιάς όσοι από τους μαθητές του σχολείου έχετε γενικό βαθμό πάνω από 17,5 -μακάρι όλοι-  θα πάρετε από μία προπληρωμένη κάρτα με ένα μεγάλο ποσό που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε!

Το ποσό που έχω εξασφαλίσει για φέτος είναι 5ψηφιο… Για αυτό αγωνιστείτε! Καλή και ευλογημένη χρονιά!” είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας δίνοντας ένα σημαντικό κίνητρο στους μαθητές για να αριστεύσουν…

Συν τις άλλοις σε όλους τους μαθητές του εκκλησιαστικού Σχολείου όπως και στα προηγούμενα σχολεία που παραβρέθηκε στους αγιασμούς ο Κ. κ. Συμεών χάρισε από ένα μαθητικό σημειωματάριο λέγοντας τους χαρακτηριστικά: “Θέλω να γράφετε τις ευχάριστες αναμνήσεις και όταν το συμπληρώσετε να έρθετε να σας δώσω άλλο”.

Πηγή: lamianow

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις