Κόσμος

Κορονοϊός: Μάλλον από το Νοέμβριο διαθέσιμα τα κινεζικά εμβόλια

Από τον Νοέμβριο θα είναι πιθανότατα διαθέσιμα για το κοινό τα εμβόλια που παρασκευάζονται στην Κίνα για την Covid – 19, όπως δήλωσε η επικεφαλής βιοασφάλειας του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), Γου Γκουιζχέν. Πρόσθεσε ότι έως τώρα η φάση “τρία” των δοκιμών εξελίσσεται ομαλά, σύμφωνα με το cgtn.

Εννέα εμβόλια ανά τον κόσμο έχουν περάσει στη φάση “τρία” των κλινικών δοκιμών και πέντε από αυτά παρασκευάζονται στην Κίνα, σύμφωνα με την Γου.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υπό αξιολόγηση βρίσκονται περισσότερα από 170 υποψήφια εμβόλια σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων περισσότερα από 30 έχουν εισέλθει σε φάση κλινικών δοκιμών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Αραγτσί «αδειάζει» τον Τραμπ: «Θα αργήσουμε τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Μπορούμε γρήγορα να ξεκινήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου»
Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει τα «μούτρα» με την Τεχεράνη - Το Ιράν ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις μόνο αν του δοθεί εγγύηση από τις ΗΠΑ πως δεν θα βομβαρδιστεί ξανά
Αμπάς Αραγτσί
Συλλήψεις δημοσιογράφων και σκιτσογράφων στην Τουρκία για σκίτσο του Μωάμεθ - Οργή και αντιδράσεις κατά σατιρικού περιοδικού
Πρόκειται για μια γελοιογραφία στην οποία εμφανίζονται ο Μωάμεθ και ο Μωυσής να ανταλλάσσουν χαιρετισμό πάνω από μία πόλη της Μέσης Ανατολής που βομβαρδίζεται
Το επίμαχο σκίτσο του Μωάμεθ