Τοπικά Νέα

Κρήτη: Παραμονή Χριστουγέννων με τα πρόστιμα να πέφτουν “βροχή”

Ημέρα παραβάσεων ήταν (και η) η παραμονή των Χριστουγέννων στην Κρήτη, αφού επιβλήθηκαν 177 πρόστιμα συνολικά από την Αστυνομία από τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης, έως τις 05.00 το πρωί των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ekriti.gr δύο επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, μία αθλητικά ειδών και μία ειδών δώρου, επιβλήθηκαν χθες το μεσημέρι, πρόστιμα, καθώς στην πρώτη διαπιστώθηκε υπέρβαση ατόμων σε αναμονή έξω από το κατάστημα και στη δεύτερη δεν τηρούνταν το click away.

Για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν 117 πρόστιμα, εκ των οποίων 35 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 63 στο Ηράκλειο, 11 στο Λασίθι και 4 επί του ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 58 πρόστιμα, 27 στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 25 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα