Κόσμος

Λευκορωσία: Εκτός λειτουργίας τμήμα πυρηνικού σταθμού

Μονάδα του νέουπυρηνικού σταθμού Astravets της Λευκορωσίας ετέθη εκτός λειτουργίας σήμερα κατά την διάρκεια δοκιμαστικών διαδικασιών, όταν ενεργοποιήθηκε σύστημα προστασίας γεννήτριας, ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας της χώρας.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας στην περιοχή παραμένουν κανονικά.

«Το σύστημα προστασίας ενεργοποιήθηκε κατά την διάρκεια πιλοτικής βιομηχανικής λειτουργίας της Μονάδας 1, στο πλαίσιο της οποίας συστήματα και εξοπλισμός δοκιμάζονται σε αυτό το στάδιο. Τα επίπεδα της ραδιενέργειας κοντά στον σταθμό είναι κανονικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μονάδα του πυρηνικού σταθμού ετέθη εκτός λειτουργίας εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στις 7 Νοεμβρίου, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του παρουσία του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν