Ελλάδα

Αττική: 139 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Πού εντοπίζονται

139 μολύνσεις εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Αττική από τα συνολικά 320 νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Πρώτες περιοχές σε κρούσματα είναι ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών με 46 και η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με 24. Ακολουθούν ο Βόρειος Τομέας Αθηνών και ο Δυτικός Τομέας Αθηνών που συγκεντρώνουν από 19 και στη συνέχεια: Δυτική Αττική 10, Νότιος Τομέας Αθηνών 10, Ανατολική Αττική 9, και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με 2.

Όσον αφορά στα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, η Δυτική Αττική έχει 6,21 μολύνσεις, ο Πειραιάς 5,35 και ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών 4,47.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι όλοι οι ήρωες αθάνατοι, αλλά είναι αξέχαστοι» - Βαθιά συγκίνηση στην ημέρα μνήμης για τους πεσόντες του ΕΚΑΒ
Η 14η Ιανουαρίου αποτελεί ημέρα μνήμης για το ΕΚΑΒ - Μία τέτοια ημέρα το 2001 είχε πέσει ανοικτά του Σουνίου ελικόπτερο αεροδιακομιδής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης στο βήμα της εκδήλωσης «Ημέρα Θυσίας Διασώστη του ΕΚΑΒ»