Ελλάδα

Η Βουλή υιοθετεί τα 3 παιδιά του 46χρονου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στον Έβρο

Με ομόφωνη απόφαση η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε η Βουλή να υιοθετήσει τα τρία παιδιά του άτυχου 46χρόνου πυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών στον Έβρο.

Αυτός είναι ο ήρωας Πυροσβέστης που σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει μαθητές

Ο 46χρονος πυροσβέστης από τον Έβρο, ήταν πατέρας τριών παιδιών και συμμετείχε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού από σχολείο. Άφησε την τελευταία του πνοή, στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει μαθητές σε σχολείο της περιοχής Απαλού.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος βρίσκονταν σε υπηρεσιακό όχημα το οποίο εξαιτίας των ορμητικών χειμάρρων ξέφυγε από την πορεία του.

Στην προσπάθεια του να σωθεί, o πυροσβέστης βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε σε φρεάτιο από ορμητικό όγκo νερών. Ο άτυχος αρχιπυροσβέστης παρασύρθηκε από το ρέμα του Απαπλού και ύστερα από έρευνες, η σορός του εντοπίστηκε στο εσωτερικό του αεροδρομίου, σύμφωνα με το focustonevro.gr.  

Αφού εντοπίστηκε, ο 46χρονος αρχιπυροσβέστης μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
149