Ελλάδα

Κορονοϊός: Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για 4.845 παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων

Πολύ δουλειά φαίνεται πως είχαν οι αρχές το τριήμερο από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διενήργησαν το διάστημα αυτό συνολικά 218.237 ελέγχους και κατέγραψαν 4.585 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, κυρίως για άσκοπη μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας.

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.486.150 ευρώ, κύρωση αναστολής λειτουργίας 15 ημερών σε επτά επιχειρήσεις και αναστολή λειτουργίας 30 ημερών σε μία επιχείρηση.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 148 συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων σε οικίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
FlyOver: Πιθανή η παράδοσή του ακόμη και νωρίτερα – «Τα εργοτάξια δουλεύουν πυρετωδώς» δηλώνει ο Χρίστος Δήμας
Στο 50% έχει φτάσει η πρόοδος κατασκευής έργου, δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου AVAX, Κωνσταντίνος Μιτζάλης, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος
FlyOver στη Θεσσαλονίκη
Οι «Αλεπούδες» της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν με F-16 Viper στην «Red Flag», την πιο σκληρή αεροπορική άσκηση του πλανήτη
Θα πετάξουν πάνω από την έρημο της Νεβάδα για να αποδείξουν ότι η ελληνική αεροπορική ισχύς μπορεί να σταθεί ισότιμα στο πιο απαιτητικό περιβάλλον αεροπορικού πολέμου παγκοσμίως
Ελληνικό F-16 Viper
Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
Kατά τις εργάσιμες ημέρες, όλα τα κτίρια του Πανεπιστημίου θα κλείνουν στις 22:00, τα Σαββατοκύριακα, οι Σχολές θα παραμένουν κλειστές, ενώ οι μεταπτυχιακές και ερευνητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται μέχρι τις 18:00
Επεισόδια
Νηπιαγωγός μηνύει το δημόσιο, την υποχρέωσε να γυρίσει με σπασμένο πόδι στην εργασία της
Η αναπληρώτρια νηπιαγωγός κινείται νομικά κατά του δημοσίου για ηθική βλάβη. «Οι αναπληρωτές δικαιούμαστε 15 μέρες άδεια ετησίως, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψω στο σχολείο με πατερίτσες»
Η νηπιαγωγός που έσπασε το πόδι της εν ώρα εργασίας