Media

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανησύχησε τους πάντες με τον τραυματισμό της

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η παίκτρια του Survivor έπεσε και σφάδαζε στους πόνους!

Απρόσμενη τροπή πήρε το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το βράδυ της Δευτέρας, στο Survivor. Και αυτό καθώς η νεαρή παίκτρια είχε έναν τραυματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της μονομαχίας με την Καρολίνα, η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθε σε μετωπική με ένα κολωνάκι καθώς έσερνε ένα κάρο.

Αμέσως ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός διέκοψε το αγώνισμα και ζήτησε από το ιατρικό προσωπικό να σπεύσει να βοηθήσει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Εκείνη σφάδαζε στον πόνο και δεν μπορούσε κυριολεκτικά να σταματήσει προκαλώντας την έντονη ανησυχία των συμπαικτών της.

Στο πλάι της βρέθηκε αστραπιαία, βεβαίως, ο Σάκης Κατσούλης, ενώ η παίκτρια της μπλε ομάδας κατόρθωσε γρήγορα να σταθεί εκ νέου στα πόδια της και να επιστρέψει στη μονομαχία.

 

Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Exathlon: Ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρίστηκε και τα «έδειξε όλα» στους συμπαίκτες του
Aφού ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορούσε να κοιμηθεί, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και βγήκε στην αυλή, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι «δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε, δεν σέβεστε τίποτα, μιλάω σοβαρά»
Στιγμιότυπο από την εκπομπή Exathlon