Κόσμος

Ξύπνησε λίγο πριν της βάλουν φωτιά να την κάψουν! Απίστευτο σκηνικό στην Ινδία

Μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο να καεί ζωντανή όταν η οικογένειά της στην Ινδία θεώρησε ότι πέθανε από κορονοϊό και είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες αποτέφρωσής της.

Η 76χρονη γυναίκα η οποία ονομάζεται Shakuntala Gaikwad, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα.

Η οικογένεια της την μετέφερε σε νοσοκομείο στο Μπαραμάτι αλλά όλα ήταν γεμάτα και έτσι αποφάσισαν άπραγοι να επιστρέψουν σπίτι τους.

Την ώρα που περίμεναν ασθενοφόρο η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και όλοι νόμισαν ότι πέθανε.

Έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αποτέφρωσή της. Στην κυριολεξία λίγο πριν βάλουν φωτιά στον σωρό τα ξύλα η γυναίκα ανασηκώθηκε σε πανικό και άρχισε να κλαίει. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η ιστορία αυτή επιβεβαιώνεται πλήρως από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Φλόριντα – Η εκεχειρία στη Γάζα στο επίκεντρο
Ο Τραμπ αναμένεται να υποδεχτεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στις 13:00 (τοπική ώρα, 20:00 ώρα Ελλάδας) στην κατοικία και κλαμπ του, το Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ