Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Δολοφονία σε καφετέρια στα Σεπόλια – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης έφυγε με ταξί (vid)

Σεπόλια

Τα πιστόλια της αλβανικής μαφίας φέρονται να είναι πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια στα Σεπόλια. Οι έρευνες των αρχών στρέφονται σε «ανοιχτούς λογαριασμούς» που είχε το θύμα, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του στο παρελθόν.

Το θύμα δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς στο κεφάλι και το σώμα ενώ βρίσκονταν μέσα σε καφετέρια. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν σεσημασμένος κακοποιός και φέρεται να εμπλέκεται σε πάνω από 10 ανθρωποκτονίες. Μάλιστα, εναντίον του είχαν προηγηθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας στο παρελθόν. Η πρώτη είχε σημειωθεί το 2008 στην Αχαρνών, η δεύτερη το 2019 στον σταθμό Λαρίσης και η τρίτη πριν από περίπου τέσσερις μήνες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σεπόλια

Η στυγνή δολοφονία που σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αμβρακίας 30 έγινε μπροστά στα μάτια ενός 15χρονου παιδιού, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Το παιδί περίμενε να πάρει καφέ πακέτο και βρισκόταν πολύ κοντά στο θύμα, ενώ όπως κατέγραψε και η κάμερα του ΑΝΤ1, οι σφαίρες έπεσαν πάνω στον πάγκο της καφετέριας. 

«Άκουσα 4-5 πυροβολισμούς», είπε στον ΑΝΤ1 ο κάτοικος της περιοχής. Περιγράφοντας τον δράστη, έκανε λόγο για έναν άνδρα «λεπτό γύρω στο 1.60, με σορτσάκι, αντιανεμικό και τζόκεϊ», σύμφωνα μάλιστα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης έστριψε πεζός σε στενό και στη συνέχεια έφυγε με ταξί.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Οι Αρχές χτενίζουν την περιοχή για στοιχεία και παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της εκτέλεσης:

Σεπόλια Σεπόλια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις