Media

Survivor – Λάουρα Νάργες: «Τρεις φορές μπήκα στη μέση να τους χωρίσω»

Η αποκάλυψη από τη Λάουρα Νάργες για την ομάδα των διασήμων του Survivor.

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε σήμερα η Λάουρα Νάργες, η οποία αναφέρθηκε και στους καβγάδες του πρώτου Survivor που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση.

«Υπήρξαν καβγάδες στο Survivor που δεν είδατε ποτέ, είχα μπει τρεις φορές ανάμεσα για να τους χωρίσω. Στην ομάδα των διασήμων μπήκα ανάμεσα να χωρίσω και δύο γυναίκες και άντρα με γυναίκα.

Και πολλές φορές είχα μπει στη διαδικασία να λειτουργήσω ως πυροσβέστης γιατί δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί.

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια, αν δεν μπαίναμε στη μέση θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες πρόσθεσε επίσης: «Προσπαθούσαμε να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον.

Κάποια στιγμή έβλεπε η κάμερα ότι πάει να γίνει χοντρός τσακωμός και ξεκίνησε η δημοσιογραφική ομάδα να έρθει κατά πάνω μας και φροντίσαμε να το σπάσουμε γρήγορα για να μη φανεί προς τα έξω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10