Ελλάδα

Θερινές εκπτώσεις 2021: Και επίσημα αρχίζουν 5 Ιουλίου

Είχε προαναγγελθεί, ανακοινώθηκε και επίσημα από το υπουργείο Ανάπτυξης: οι θερινές εκπτώσεις φέτος θα ξεκινήσουν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου. 

Οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.

«Την Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά φέτος, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η δεύτερη τακτική εκπτωτική περίοδος, η οποία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Η απόφαση ισχύει αποκλειστικά για το 2021 και ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα