Κόσμος

Λος Άντζελες: Βίντεο δείχνει δύο γυναίκες να κλωτσάνε και να βρίζουν άστεγο

Viral έγινε στα social media βίντεο από παραλία του Λος Άντζελες. Σε αυτό φαίνεται ένας άστεγος να δέχεται επίθεση από δύο γυναίκες στην παραθαλάσσια περιοχή Venice.

Σύμφωνα με την Daily Mail που αναδημοσίευσε το βίντεο από το περιστατικό στο Λος Άντζελες, οι δύο γυναίκες ακούγονται να κατηγορούν  τον άστεγο άνδρα ότι άγγιξε τα στήθη τους!

LosAngeles attack  homeless   .avif

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, μία από τις γυναίκες φωνάζει, ενώ κοροϊδεύει τον άστεγο άνδρα: «Είσαι άσχημος γ@@@το. Σε μισούμε. Συνέχισε! Άγγιξέ με στα @@@@@@α γ@@@το μου…».

 

Η γυναίκα φάνηκε να χτυπάει τον άστεγο, ενώ αυτός βρισκόταν στο έδαφος.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, μία από τις δύο γυναίκες κλωτσάει με δύναμη τον άστεγο που παραμένει πεσμένος.

 

Λος Άντζελες: Άστεγοι και αντιδράσεις των κατοίκων 

Περαστικοί βγάζουν τα τηλέφωνά τους και καταγράφουν το συμβάν, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να παρεμβαίνει προς βοήθεια του θύματος, που φέρεται να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.

LosAngeles attack  homeless   .avif

Το βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν πολλαπλασιαστεί οι σκηνές άστεγων στην παραλία Venice του Λος Άντζελες.

Όπως σημειώνει το δίκτυο Fox News, ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στη σκηνή του, ενώ ένας άλλος άστεγος συνελήφθη σε σχέση με τη δολοφονία.

Εργαζόμενοι της πόλης του Λος Άντζελες έχουν επιχειρήσει επανειλημμένα να εκδιώξουν (!) τους άστεγους, υποκαθιστώντας την αστυνομία…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Στους 36 οι νεκροί άμαχοι, δεκάδες τραυματίες – Βομβαρδισμοί και εχθροπραξίες στο Κασμίρ
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μικρό παιδί ηλικίας 3 χρόνων - Η αντίδραση των ΗΠΑ και οι εντάσεις που ξεκίνησαν από τη σφαγή αμάχων στο Κασμίρ στις 22η Απριλίου
Στρατιώτες 2