Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2021: Τι λένε μητέρα και κόρη απ’ τα Χανιά που έγραψαν και πέρασαν

Πανελλήνιες 2021: Τι λένε μητέρα και κόρη απ’ τα Χανιά που έγραψαν και πέρασαν

Όταν τα παιδιά δίνουν Πανελλήνιες, οι γονείς συνήθως ανησυχούν για τις επιδόσεις των τέκνων τους. Όταν, όμως, υπάρχουν και γονείς που δίνουν μαζί με τα παιδιά τους η αγωνία… είναι διπλή!

Στα Χανιά, η κυρία Βίβιαν Σαρρή, παρά το γεγονός ότι εργάζεται σε δύο δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά της, κατάφερε να δώσει Πανελλήνιες μέσω ΕΠΑΛ και συγκέντρωσε 16.000 μόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ταυτόχρονα η κόρη της, Ελπίδα – Βαϊανή, που συμμετείχε κι εκείνη στις εξετάσεις αλλά στο ΓΕΛ, συγκέντρωσε περίπου 18.000 μόρια.

«Μετά τη διπλοβάρδια δεν είναι εύκολο να διαβάσεις. Είχα πάρει άδεια και τις πρώτες μέρες έπρεπε απλά να ξεκουραστώ. Διάβασα όμως, αν και το έκανα λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και πήγα να δώσω. Παρακινήθηκα από μια ανάρτηση που είχα δει. Έγραφε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, την ευημερία και στην εκπλήρωση των ονείρων μας. Ποτέ δεν είναι αργά…»!, λέει η κ. Σαρρή στο zarpanews.gr.

Click4more: Πανελλήνιες 2021: Αναμονή για τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών για ασφαλείς εκτιμήσεις των βάσεων

Η δε Ελπίδα – Βαϊανή, όταν έμαθε πως η μητέρα της θα δώσει κι εκείνη Πανελλήνιες, εντυπωσιάστηκε αλλά τη στήριξε:

«Απ’ την αρχή το ήξερα και την ενθάρρυνα. Μου έκανε εντύπωση, αγχώθηκα στην αρχή λίγο για το πώς θα τα πάει αλλά τώρα πια βλέπω ότι τα κατάφερε πολύ καλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη μαμά», είπε η κόρη που πέτυχε να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τη μαμά της!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις