Τοπικά Νέα

Αρκούδα με τα μικρά της «κόβει» βόλτες σε χωριό της Ηπείρου

Τη νυχτερινή της βόλτα, μαζί με τα μικρά της έκανε μια αρκούδα στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου. Το περιστατικό κατέγραψε κάτοικος στο Δίκορφο και το ανέβασε στην ομάδα του χωριού στο Facebook. 

Η παρουσία αρκούδας στα χωριά του Ζαγορίου και του Μετσόβου, όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ακόμη και μέσα στους οικισμούς γίνεται όλο και πιο συχνή, καθώς οι κάτοικοι λιγοστεύουν. Το Δίκορφο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.015 μέτρων και καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από δάση φυλλοβόλων και κωνοφόρων, ενώ έχει και πλούσια άγρια πανίδα.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα