Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΣΗΕΑ.

Ο Χρήστος Τριήρης γεννήθηκε το 1925 στη Σπάρτη και ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Το 1946 ξεκίνησε να εργάζεται ως διορθωτής σε εκδοτικούς οίκους, ενώ το 1950 αρχίζει τη δημοσιογραφική του καριέρα απασχολούμενος στη διόρθωση της εφημερίδας «Μάχη».

Ως διορθωτής θα εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Αυγή», «Μεσημβρινή», «Εστία» και στη «Ναυτεμπορική» από το 1961. Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του θα εργαστεί στη «Ναυτεμπορική» ως οικονομικός συντάκτης.

Ο Χρήστος Τριήρης εργάστηκε άοκνα για δεκαετίες καλύπτοντας με επάρκεια το οικονομικό ρεπορτάζ. Υπήρξε ένας σοβαρός και αξιοπρεπής δημοσιογράφος, που δούλεψε σεβόμενος τους συναδέλφους και τη δεοντολογία του επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την αγαπημένη του κόρη Ευσταθία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βορίζια: «Έστησαν καρτέρι στο παιδί μου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ», λέει η μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μητέρα αποκάλυψε πως πέρυσι μέλη της άλλης οικογένειας είχαν μαχαιρώσει τον εγγονό της - «Δεν βάλαμε εμείς τη βόμβα στο σπίτι τους, απαιτώ να φύγουν από το χωριό»
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς
7
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
19
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho