Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά και τον συνέλαβαν

Την εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού εμπόδισαν για άλλη μια φορά οι φρουροί που επιτηρούν τον χώρο. 

 Οπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (23.09.2021) ένας εξωτερικός φρουρός των φυλακών είδε διερχόμενο άτομο να ρίχνει μια συσκευασία μέσα στις φυλακές. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης.

Η συσκευασία περιείχε 340 γραμμάρια κάνναβη, 72 γραμμάρια κοκαΐνη, 15 κάρτες sim, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ζευγάρι ακουστικά.

   Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ γίνεται αξιολόγηση και από πειθαρχικής πλευράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ψυχρή και αδυνατισμένη περνά τις ημέρες της στη φυλακή – «Θα υποδείξει άτομο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη»
Η 25χρονη παιδοκτόνος επιμένει πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - «Το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις», είπε ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο Tom Greenwood παραμένει σε ΜΕΘ μετά το τροχαίο στη Μύκονο – «Γκρέμισε την μάντρα και έπεσε στο κεφάλι του»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο δρόμος όπου τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας είναι «καρμανιόλα» - Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά γιατρών για το ότι θα καταφέρει να βγει από τη διασωλήνωση
Tom Greenwood