Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η Black Friday εμβολιασμών «έπιασε» – Πάνω από 200 σε δυο ώρες

Θεσσαλονίκη: Η Black Friday εμβολιασμών «έπιασε» – Πάνω από 200 σε δυο ώρες

Με σύνθημα Black Friday – Free Covid Life η 4η Υγειονομική Περιφέρεια “προσφέρει” για σήμερα εμβολιασμούς κατά του κορονοιού σε κιόσκι που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsit.gr από τις 11 το πρωί και μέσα σε διάστημα δυο ωρών έγιναν πάνω από 200 εμβολιασμοί. 

Στο πλαίσιο της νέας εξόρμησης που διοργανώνει η 4η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης για την καταπολέμηση του ιού, δύο κινητές μονάδες θα βρίσκονται από τις 11:00 σήμερα το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, χωρίς να κλείσουν ραντεβού.  

Ακόμα και πριν αρχίσουν οι εμβολιασμοί η ουρά στην πλατεία Αριστοτέλους έφτανε τα 200 μέτρα, ενώ όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Όσοι επιλέξουν να οχυρωθούν σήμερα από τον κορονοϊό θα μπορούν να κάνουν στις δύο κινητές μονάδες της πλατείας Αριστοτέλους την 1η και την 3η δόση με σκευάσματα της εταιρία Pfizer.  

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ/ΓΙΑΝΝΑ ΣΟΥΛΑΚΗ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις