Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Νέος χαμός με κροτίδες στα ΕΠΑΛ που συστεγάζονται – Δείτε τι έκαναν μαθητές στη διευθύντρια

Πάτρα: Νέος χαμός με κροτίδες στα ΕΠΑΛ που συστεγάζονται – Δείτε τι έκαναν μαθητές στη διευθύντρια

Τα μαθήματα έχουν περάσει προ πολλού σε δεύτερη μοίρα στο 2ο και στο 6ο ΕΠΑΛ στην Πάτρα. Τα επεισόδια είναι διαδοχικά και ο έλεγχος δείχνει να έχει χαθεί παντελώς. Παρόλα αυτά, η διευθύντρια υποστηρίζει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας…

Δεν έχει τέλος το «σήριαλ» των επεισοδίων που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο σχολικό συγκρότημα – τέρμα Αγίας Σοφίας -, όπου συστεγάζονται το 2ο και 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας.

Σήμερα Παρασκευή σύμφωνα με πληροφορίες κατεγράφη ένα ακόμα περιστατικό που προκάλεσε για ακόμα μια ημέρα αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προχώρησαν στη ρίψη κροτίδων.

Εντύπωση, ωστόσο προκαλεί η στάση της διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ που υποστηρίζει στο pelop.gr, πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, όταν τα επεισόδια είναι καθημερινά στο συγκεκριμένα σχολικό συγκρότημα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, απεικονίζεται το απόλυτο χάος με φωτιές και καπνογόνα μέσα στις αίθουσες, αλλά και εκρήξεις στις τουαλέτες.

Μάλιστα, την ώρα που η Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, μιλούσε στον ALPHA, ομάδα μαθητών την έσπρωξε για να τη διακόψει, την προοσπέρασε και έριξε δυναμιτάκια ακριβώς πίσω της, σε κάδο απορριμμάτων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις