Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: 2 τρις ευρώ το νέο πρόστιμο που έκοψαν – Γέλια για την εναλλακτική πρόταση

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: 2 τρις ευρώ το νέο πρόστιμο που έκοψαν – Γέλια για την εναλλακτική πρόταση

Οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» χτύπησαν στην Πάτρα και έβαλαν στο στόχαστρο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας…

Δύο τρισεκατομμύρια ευρώ! Τόσα είναι τα χρήματα που ζητά η Επιτροπή Αυτοχθόνων Ελλήνων (μια μορφή Θεματοφυλάκων), που υποστηρίζει ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής και ζητούν αποζημίωση για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στο εξώδικο που συνέταξαν δίνουν και μια εναλλακτική. Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν μπορεί να δώσει ολόκληρο το ποσό με τη μία, προτείνουν 500.000 ευρώ την ημέρα, μέχρι να γίνει η εξόφληση.

Υπενθυμίζεται ότι οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» είχαν κόψει πριν από δύο μέρες πρόστιμο και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό (δείτε εδώ)

Το θέατρο του παραλόγου, πάντως, συνεχίζεται με τους ακραίους αρνητές να τρώγονται πλέον και μεταξύ τους. Όπως ισχυρίζονται, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» δεν είναι πραγματικά αρνητές, αλλά πράκτορες των Εισαγγελέων, με στόχο να διεισδύσουν σε ομάδες αρνητών.

Μάλιστα, η εισαγγελική παρέμβαση και το κλείσιμο διαδικτυακών σελίδων των Αυτοχθόνων Ιθαγενών όπως λένε, είχε σκοπό να φοβίσει τους Θεματοφύλακες για να σταματήσουν τον αγώνα τους κατά των μέτρων της πανδημίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις