Κόσμος

Βρετανία – Δημοσκόπηση: Οι Εργατικοί έχουν το μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι των Τόρις του Τζόνσον από το 2013

Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας έχει το μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι των κυβερνώντων Συντηρητικών του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον από το 2013, μετά την κατακραυγή για τις αποκαλύψεις των κοινωνικών συναθροίσεων στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια του lockdown, δείχνει δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Opinium δίνει στους Εργατικούς το 41% των ψήφων έναντι 31% για τους Συντηρητικούς.

Click4More: Βρετανία: Τρίζει η καρέκλα του Μπόρις Τζόνσον – Τα ονόματα της διαδοχής

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 2.005 ατόμων μεταξύ 12 και 14 Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις για μέτρα σοκ από Μπαϊρού στη Γαλλία - Ζητά περικοπές 3.000 θέσεων στο δημόσιο και κατάργηση 2 αργιών
Ο Φρανσουά Μπαϊρού υποστηρίζει ότι η Δευτέρα του Πάσχα και η Ημέρα της Νίκης θα μπορούσαν να γίνουν κανονικές εργάσιμες ημέρες, καθώς οι επικριτές αποκαλούν το σχέδιο «άμεση επίθεση στη Γαλλία»
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση ενός σημαντικού σχεδίου ανάκαμψης των δημόσιων οικονομικών, στο οποίο περιγράφονται οι πρώτες δημοσιονομικές κατευθύνσεις για το 2026