Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Τον βρήκε νεκρό η οικιακή βοηθός – Ερωτήματα πίσω από το πέπλο μυστηρίου της υπόθεσης

Θρίλερ στην Εύβοια με τον άτυχο άντρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο σπίτι του. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του…

Η οικιακή βοηθός ήταν εκείνη που μπήκε στο σπίτι στην Εύβοια και διαπίστωσε πρώτη, πως ο εργοδότης της, ήταν νεκρός. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά ο 83χρονος δεν επανήλθε. Παρά την ηλικία του, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αυτό κάνει βασανιστικά τα ερωτήματα που έχουν στο μυαλό τους, οι στενοί συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος του το τελευταίο διάστημα, ενώ τον φρόντιζε μια οικιακή βοηθός, η οποία δεν είχε νέα του με αποτέλεσμα να αρχίσει να τον αναζητεί, όπως είπε στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα πήγε στο σπίτι και εντόπισε τον 83χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του ενώ άμεσα κάλεσε τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις