Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία: Τον χτύπησαν στο κεφάλι και μετά τον στραγγάλισαν – Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία του 73χρονου

Μεσσηνία: Τον χτύπησαν στο κεφάλι και μετά τον στραγγάλισαν – Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία του 73χρονου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 73χρονος δολοφονήθηκε την περασμένη Πέμπτη, στην περιοχή Μελίσσια του Πεταλιδίου στη Μεσσηνία και σήμερα, ανακοινώθηκε ότι εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.

Ως δράστες, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ένας 68χρονος, ένας 39χρονος και μία 23χρονη. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και για ληστεία, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 38χρονος, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου εντοπίσθηκε θανάσιμα τραυματισμένος ο 73χρονος μέσα σε αγρόκτημα του, στην περιοχή Μελίσσια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έρευνες της αστυνομίας,  προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Πέμπτης, οι τρεις συλληφθέντες πήγαν μαζί με τον 73χρονο, στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του τελευταίου για εργασίες.

Όμως, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε καβγάς ανάμεσα στους συλληφθέντες και τον 73χρονο, κυρίως για οικονομικές διαφορές.

Στην συνέχεια οι συλληφθέντες φέρονται να κτύπησαν τον 73χρονο με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, ενώ ο 39χρονος φέρεται να τον στραγγάλισε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να αφήσει την τελευταία πνοή του.

Στη συνέχεια οι συλληφθέντες φέρονται να έκλεψαν γεωργικά εργαλεία, μεταλλική σκάλα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα, που ανήκαν στο θύμα.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις