Ελλάδα

«Πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα», λέει η πρώην σύντροφος του 31χρονου που βίασε τη νταντά

Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του 31χρονου, ο οποίος βίασε την νταντά την οποία είχε καλέσει στην Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να  την προσλάβει για να προσέχει το γιο του.

Η γυναίκα διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, ενώ χώρισε με τον 31χρονο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει χρόνια στη φυλακή. Ολο αυτό που γίνεται εδώ έξω το τραβάω εγώ, δεν το τραβάει κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να πάρω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασής μου. Το έμαθα από αστυνομικούς που με πήραν τηλέφωνο. Εχουμε χωρίσει μετά το σκηνικό που έγινε. Το παιδί σε λίγο θα γεννηθεί και καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα που τα πάντα μαθαίνονται», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή T-live.

Στην ερώτηση αν περίμενε κάτι τέτοιο από τον 31χρονο ήταν κατηγορηματική. «Όχι βέβαια, δεν θα ήταν ούτε σύντροφός μου ούτε πατέρας του παιδιού μου αν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι τον οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα. Κάποιο ψυχιατρικό, δεν μπορώ να σας εξηγήσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είχε όπλο και δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε το συμβάν» λέει ο δικηγόρος του Βούλγαρου βαρυποινίτη για τη δολοφονία στις φυλακές Δομοκού
Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Λαμίας, «στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν παρών ο Αλκέτ Ρετζάι
Φυλακές Δομοκού 9
Ο Χρήστος Μαυρίκης πυροβόλησε με καραμπίνα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στα Σπάτα – Διαπραγματευτής στο σημείο
Έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι για υπόθεση δωροδοκίας Αρεοπαγίτη δικαστή - Είναι ευρύτερα γνωστός για την καταδίκη του στην πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ την περίοδο του 1989
Χρήστος Μαυρίκης
19