Ελλάδα

Πάτρα – Μανώλης Σφακιανάκης: Η ανάλυση των ηλεκτρονικών συσκευών θα ρίξει φως στο έγκλημα

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI Μανώλη Σφακιανάκη να τονίζει ότι με την καταγραφή και ανάλυση των ηλεκτρονικών συσκευών το έγκλημα θα διαλευκανθεί.

Ο κ. Σφακιανάκης μιλώντας στην εκπομπή Live News επισήμανε πως πρέπει να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών σε όλα τα επίπεδα που αφορούν την υπόθεση.

Τόνισε πως η «διαδρομή» της κεταμίνης θα βρεθεί μέσω του διαδικτύου, γιατί «κάποιος έχει συνομιλήσει, κάποιος έχει δώσει (την κεταμίνη) και στην δικτύωση όσα λέμε μένουν για πάντα. Δεν παραγράφονται στον χρόνο όπως κάποιοι νομίζουν. Η κοινωνική δικτύωση τα διατηρεί για πάντα», τόνισε.

Ο κ. Σφακιανάκης εκτίμησε πως εάν γίνουν σωστά οι έρευνες θα αποδειχθεί πως η κεταμίνη αγοράστηκε από το διαδίκτυο.

Αναφορικά με τις 8 τηλεφωνικές συσκευές που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι της κατηγορούμενης στην Πάτρα, δήλωσε πως πρόκειται για 8 άρσεις απορρήτου που μέσα θα φανούν καρέ-καρέ με ποιους είχε συνομιλίες η Ρούλα Πισπιρίγκου και στη συνέχεια και ενδεχομένως επαφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είχε όπλο και δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε το συμβάν» λέει ο δικηγόρος του Βούλγαρου βαρυποινίτη για τη δολοφονία στις φυλακές Δομοκού
Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Λαμίας, «στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν παρών ο Αλκέτ Ρετζάι
Φυλακές Δομοκού 9
Ο Χρήστος Μαυρίκης πυροβόλησε με καραμπίνα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στα Σπάτα – Διαπραγματευτής στο σημείο
Έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι για υπόθεση δωροδοκίας Αρεοπαγίτη δικαστή - Είναι ευρύτερα γνωστός για την καταδίκη του στην πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ την περίοδο του 1989
Χρήστος Μαυρίκης
19