Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Δείτε πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου τσακωνόταν στο facebook τη μέρα που γινόταν η κηδεία της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Δείτε πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου τσακωνόταν στο facebook τη μέρα που γινόταν η κηδεία της Τζωρτζίνας

Οι αναρτήσεις στο facebook προβληματίζουν. Είναι η μέρα που η Τζωρτζίνα οδηγείται στην τελευταία της κατοικίας στην Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντάει σε μηνύματα που δέχεται και σε πολλά δείχνει οργισμένη…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνει έντονα ενοχλημένη με όλους εκείνους που αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν 3 παιδιά να έχουν φύγει από τη ζωή χωρίς οι γιατροί να βρουν την αιτία. Μια γυναίκα της γράφει, όπως βλέπουμε παρακάτω ότι «κάτι δεν κάθεται καλά» στην όλη υπόθεση, με την 33χρονη μητέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα να της απαντάει έντονα: «Εσένα που δεν σου κάθεται καλά, πήγαινε να βρεις το γονίδιο που το έκανε όλο αυτό και έλα να το πεις και σε εμάς» γράφει μεταξύ άλλων, η προφυλακισμένη σήμερα γυναίκα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τότε πολλοί στην Πάτρα έκαναν άσχημες σκέψεις αλλά αδυνατούσαν να τις συνεχίσουν. Η συμπεριφορά της 33χρονης ακόμα και τη μέρα της κηδείας τους είχε προβληματίσει. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και όταν η σορός του παιδιού της έφτανε στην εκκλησία, η ίδια σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στο Live News, ήταν σε καφετέρια. Με στενούς συγγενείς και φίλους να την ψάχνουν, ώστε να φτάσει στην εκκλησία.

Δείτε στα μηνύματα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα flamis.gr, τι απαντούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ημέρα της κηδείας του παιδιού της…

«Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν πολλές καταθέσεις με κυρίαρχη αυτή της ιατροδικαστού, κ. Τσιόλα. Γνωρίζοντας το περιεχόμενο κάποιων καταθέσεων ενδεχομένως η αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου. όσο αφορά στη σχέση του Μάνου και της Ρούλας τους δένει ένα τεράστιο μυστικό. Η αποκωδικοποίησή του από το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα διελευκάνει τα πράγματα. Γι’ αυτό υπάρχει αυτή η αβρότητα μεταξύ του ζευγαριού», σχολίασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Εάν καταδικαστεί θα φανεί το απόλυτο τίποτα, το κενό, την απόλυτη μοναξιά. Υπλαρχει μία ειρωνεία σε αυτή την υπόθεση. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν διάσημοι, μιλούν και οι δύο με τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους που τους παρακολουθούσαν και τώρα μιλούν μαζί τους ως δημιουργοί μίας τραγικής κατάστασης και όχι ως θαυμαστές τους. Έγιναν διάσημοι με τον χειρότερο τρόπο. Ίσως θα είναι η πρώτη φορά που θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι μας σε αυτόν τον κόσμο είμαστε μόνοι μας», επεσήμανε η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις