Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε να της πάνε στις φυλακές για το Πάσχα

Έκτακτο επισκεπτήριο έχει σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω Πάσχα και η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να δει την οικογένεια της. Η 33χρονη από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, φέρεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Δημοσίευμα του pelop.gr αναφέρει ότι στο έκτακτο επισκεπτήριο σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δει την μητέρα της, την αδελφή της και τον πατριό της. Η 33χρονη έχει ζητήσει να της πάνε στην φυλακή είναι οι φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα. 

Με πληροφορίες από pelop.gr 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκδοση πλαστικής Κάρτας Αναπηρίας: Δωρεάν μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την επικύρωσή της
Με την κάρτα οι δικαιούχοι μπορούν να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού και να τους παρέχεται κάθε απαιτούμενη διευκόλυνση
Single wheelchair parked in hospital hallway