Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επίδειξη θράσους on camera – Αυτός είναι ο διαρρήκτης που έγινε εφιάλτης για επιχειρηματίες

Θεσσαλονίκη: Επίδειξη θράσους on camera – Αυτός είναι ο διαρρήκτης που έγινε εφιάλτης για επιχειρηματίες

Τα απανωτά χτυπήματα στη Θεσσαλονίκη συνοδεύονται από βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Η μεθοδολογία του δράστη αποτυπώνεται μέσα από τις εικόνες…

Θρασύτατος κλέφτης «μπούκαρε» το πρωί της Πέμπτης (28-04-2022) σε κατάστημα της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη για να κλέψει. Ο νεαρός, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έβγαλε ένα λοστό που ειχε κρυμμένο στο παντελόνι του για να σπάσει την κλειδαριά και να μπορέσει να μπει στο κατάστημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να ανεβάζει το βίντεο της κλοπής από διπλανή κάμερα για να εντοπιστεί ο δράστης.

Στα σχόλια που εμφανίζονται κάτω απο τη σχετική ανάρτηση του ιδιοκτήτη διαπιστώνεται πως αρκετοί ακόμη πολίτες καταγγέλουν με ανάλογες φωτογραφίες και άλλες κλοπές που σημειώθηκαν από τον ίδιο νεαρό.

Σύμφωνα με πληφορορίες, o άνδρας, που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα και στη διάρρηξη ενός ζαχαροπλαστείου στην οδό Αντιγονιδών, από όπου και απέσπασε χρηματικό ποσό. Ο δράστης έχει πάλι καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να εισβάλει ανενόχλητος στο κατάστημα, να αδειάζει ό,τι μπορεί από την ταμειακή μηχανή και να τρέπεται άμεσα σε φυγή, όταν αρχίζει να χτυπά ο συναργεμός του ζαχαροπλαστείου.

Τέλος, σήμερα το πρωί ο δράστης ξαναχτύπησε, αυτήν τη φορά σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ το βίντεο με τις κινήσεις του…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις