Ελλάδα

Πάτρα: «Έχουν μιλήσει οι κεραίες των κινητών για την θέση των εμπλεκόμενων», λέει ο Μανώλης Σφακιανάκης

Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τέλος με τον Μανώλη Σφακιανάκη, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI να εκτιμά ότι οι ανατροπές στην υπόθεση δεν έχουν τελειώσει.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3 άτομα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε χαρακτηριστικά: « Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…»

Ανατροπές να περιμένουμε ακόμα και τώρα…

Ο κ. Σφακιανάκης μάλιστα προχώρησε σε μία ειδοποιό διαφορά που έχει παρατηρήσει στην στάση της Αστυνομίας σε σχέση με την αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας. 

Τόνισε την σημασία των κεραιών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση. «Οι κεραίες των κινητών έχουν «μιλήσει» για την θέση των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Πάτρας» ανέφερε. 

Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο νεκρός άνδρας στο Μετς, μυστήριο με τις πινακίδες του καμένου αυτοκινήτου - Τα 3 ενδεχόμενα που ερευνούν οι Αρχές
Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει το κινητό του θύματος που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Το καμένο αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα στην περιοχή του Μετς 12
Ο τρόπος δράσης της ακροδεξιάς οργάνωσης της Θεσσαλονίκης, η στρατολόγηση ανηλίκων μέσα από σχολεία και οι «αριστεροί στόχοι» τους
Στον εισαγγελέα σήμερα οι συλληφθέντες - Τα μέλη της «Defend Salonica», φέρεται πως επικοινωνούσαν με μέλη της Χρυσής Αυγής - Το κάλεσμα μέσω social media για οργανωμένες επιθέσεις σε μετανάστες
Μέλη της Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό 20