Ελλάδα

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης, ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αφού ομάδα ΟΠΚΕ έσπασε τη πόρτα και τον έβγαλε από την τουαλέτα όπου ήταν κλεισμένος από τις 02:00 τα ξημερώματα, ο Πάνος Αργιανίδης, ο «μάνατζερ ράγκμπι» του Survivor μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου.

Ο Πάνος Αργιανίδης, όσο ήταν κλεισμένος στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος της ασφάλειας, απείλησε να κάνει κακό στον αυτό του. Γι’ αυτό και από το τμήμα του Διονύσου αποφασίστηκε ο πρώην παίκτης του Survivor να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο Πάνος Αργιανίδης έφυγε από το Α.Τ. με περιπολικό και με καλυμμένο το πρόσωπό του.

Δεν είναι γνωστοί, ακόμη, οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να απειλήσει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης δεν ήταν καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό. Το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) ενώ είχε βάρδια, εξαφανίστηκε και από τα ξημερώματα είχε κλειστεί στην τουαλέτα και έκανε βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του.

argianidis

Όταν έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση, φέρεται να πέταξε στους αστυνομικούς χλωρίνη. Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου δεν μπόρεσε να τον πείσει να βγεί ούτε και ο ιερέας πατέρας του που επίσης βρέθηκε στο σημείο.

Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ, περίπου στις 10:00 το πρωί για να τον βγάλει και να τον μεταφέρει αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στο Κιάτο: Μαλλιά 40χρονης πιάστηκαν σε μηχάνημα και της έφυγε όλο το δέρμα
Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού - Η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αττική
Ασθενοφόρο
To drone του newsit.gr στη Νέα Μάκρη, στο σημείο όπου παρασύρθηκε ο 54χρονος - Λάσπες, κλειστοί δρόμοι και απελπισία
Οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να βγάλουν τα νερά από υπόγεια και ισόγεια σπίτια της οδού Πυθαγόρα και Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Μάκρη
Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος στη Νέα Μάκρη